Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ekzagjerimi lidhur me dhomën e profetit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: Sherh Fet´hul Mexhid (34)

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/fathulmajid-17-11-1436-01.mp3

Përktheu: Vladet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Autori i librit ”er-Raudah el-Murbi” citoi Ibn Akilin i cili tha se dhoma e profetit (salAllahu alejhi ue selem) është më e mirë se Qabja, xheneti, froni (arshi) dhe bartësit e tij …”

Përgjigje: ”Kjo thënie është një ekzagjerim. Kjo është një ekzagjerim që nuk duhet thënë.”

Shpërndaje: