Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

El-Khumejni dhe Ikhuani Musliminët

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422)

Burimi: http://youtu.be/CoiCsd0M1z0

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Në lidhje me el-Khumejnin, ai është prijës në devijim dhe ai është kafir. Ikhuanul-Musliminët tundin karriget kur ata lavdërojnë atë dhe thonë: ”Imam el-Khumejni!”

Shpërndaje: