Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

El-Uadi’i në lidhje me librat e Feuzanit dhe të Rabi el-Medkhaliut

Alameh Mukbil bin Hadi el-Uadi’i (v. 1422) 
Burimi: http://www.olamayemen.net/Default_ar.aspx?ID=3556&PageN=
www.perlatmuslimane.com

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është mendimi juaj në lidhje me librat e Shejkh Salih el-Feuzanit dhe Shejkh Rabi bin Hadi el-Medkhaliut?

Përgjigje: Ato janë libra të mira dhe të dobishme. Allahu i shpërbleftë me të mirë ata. Ata kanë qëndrime të qëlluara kundër Hizbive. Ata duhet të lavdërohen për këtë. Falë vëllait tonë dhe librave të Shejkh Rabis, ne kemi mësuar disa gjëra që nuk i dinim më parë. Allahu e shpërbleftë atë me të mira. Sido qoftë, këta dy autorë të librave janë ndër autorët më të mirë në Arabinë Saudite.

Shpërndaje: