Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Emigrimi prej një vendi Islamik në një tjetër

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses!

Nëse janë shtuar sprovat, fisku (mëkatet e mëdha) dhe fuxhur (shfrenimet) në një vend musliman, a bëhet obligim emigrimi nga ky vend Islamik.

Përgjigje: Po, nëse gjen një vend më të mirë emigro.

Shpërndaje: