“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Esharitë dhe Murxhitë nuk i përkasin Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Ighathat-il-Lahfan (36)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighasah%20-%2024-10-1436.mp3

Data e fetvas: 24/10- 1436 ose 9/8-2015

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A janë Esharitë dhe Murxhitë nga Ehl-us-Sunneti dhe Xhemati?”

Përgjigje: ”Jo, ata nuk janë nga Ehl-us-Sunneti dhe Xhemati. Esharitë nuk e kanë besimin e Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit. As Murxhitë nuk e kanë besimin e Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit.”

Shpërndaje: