Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Esharitë nuk i përkasin Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Fet´h-il-Mexhid (4)

http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fat_Majid_21_05_1434.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”A i përkasin Esharitë Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit?”

Përgjigje: ”Jo. Esharitë nuk i përkasin Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit.”

Shpërndaje: