“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Etiketimet nuk ndryshojnë asgjë

Alameh Abdul-Aziz bin Abdilah er-Raxhhi

Burimi: http://www.rabee.net/ar/sharticles.php?cat=14&id=75

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa njerëz e akuzojnë atë i cili është kapur pas metodologjisë Selefite të jetë “Xhamist” (duke e etiketuar me emrin e dijetarit Eman el-Xhami). Gjithashtu, ata paralajmërojnë kundër Shejkh Rebisë, Shejkh en-Nexhmit, Shejkh Zejd bin Muhammed el-Medkhaliut dhe dijetarëve të tjerë.”

Përgjigje: ”Etiketimet nuk ndryshojnë asgjë dhe janë pavend. Poenta është vlera e personit. Ne e dimë se këta dijetarë kanë akide të shëndoshë dhe i përkasin Ehl-us-Sunnetit dhe Xhematit; Shejkh Rebi, Shejkh Ahmedi, Shejkh Zejdi. Ata janë të qartë si drita e diellit.”

Shpërndaje: