Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e namazit me rrobat që kanë kryq (1)

Imam Salih el-Feuzan bin Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (43)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ighastah%20%20-%2019%20-%201%20-%201437.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A është namazi i vlefshëm nëse personi falet me një këmishë e cila ka kryq?

Përgjigje: Namazi është i vlefshëm dhe me mëkate. Ai mëkaton sepse ka kryq, por namazi i tij është i vlefshëm.

Shpërndaje: