“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falja e namazit të xhenazes në xhami – Ahmedi

Imam Ebu Daud Sulejman bin el-Ash’ath es-Sixhistani (v. 275)
Meseil-ul-Imam Ahmed, fq. 222
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

1050 – E pashë Ahmedin duke falur namazin e xhenazes në xhami shumë herë.

Shpërndaje: