Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Kur rryma elektrike pushon gjatë namazit me xhemat

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)
Silsilat-ul-Huda uen-Nur (24)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si duhet vepruar xhemati nëse ata falen pas imamit dhe rryma elektrike pushon në mënyrë që ata nuk mund ta dëgjojnë imamin?

Përgjigje: Ata duhet të ndahen nga imami.

Pyetje: A duhet të falen veçmas apo të dalë njëri dhe t’i udhëheq ata?

Përgjigje: Ata duhet të falen veçmas. 

Shpërndaje: