“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falja pas imamit që beson se Allahu është kudo

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetësi: Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! A lejohet falja pas imamit që thotë se Allahu është kudo?

Përgjigje: Jo, ky është panteist (beson se Allahu është në çdo krijesë). Ai që thotë se Allahu është kudo është panteist, dhe kërkohet strehim tek Allahu.

Shpërndaje: