Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Falltari thotë se e di se ku është fshehur magjia

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Fet’hul Mexhid (63)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A duhet marrë ndihmën e falltarit i cili pretendon të kenë njohuri për vendndodhjen e magjisë?

Përgjigje: Jo. Atyre nuk duhet ti kërkohet ndihmë. Allahu të ka dhënë mjaft, të ka dhënë Kuranin, lutjet që lexohen në mëngjes dhe në mbrëmje, dhe namazet dhe sidomos namazin e sabahut dhe të ikindisë. Allahu të ka dhënë alternativa të mjaftueshme. Ti je ai që ia vështirëson vetes tënde.

Shpërndaje: