“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Falsifikimi i certifikatës mjekësore është gënjeshtër

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (54) 

http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah%2010%20-%207%20-%201437-101_0.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kohë më parë unë u sëmura dhe nuk isha në gjendje për të shkuar në punë. As nuk shkova në spital. Si rrjedhojë, unë e falsifikova një certifikatë mjekësore të cilën e dorëzova në punën time. A kam mëkatuar?

Përgjigje: Ti e the vetë. Falsifikim. Falsifikimi nuk është i lejuar. Kjo është gënjeshtër. Falsifikimi është gënjeshtër. Ti duhet të jesh i sinqertë dhe të kërkosh falje.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram