Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Fanellat e sportistave kufarë

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: el-Lika esh-Shehri (2)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Ai që bartë fanella sportive me shenja të shteteve të kufarëve, me emra të kufarëve ose me shenja të klubeve të kufarëve, ai i shenjtëron kufaret kështu që kjo ose ia anullon besimin e tij tërsësisht ose një pjesë të tij.”

Shpërndaje: