Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Feja nuk ndahet në atë parimore dhe degëzime

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsiletul-Huda uen-Nur (170))

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Që feja të ndahet në Usul – Parim dhe në Furu’ – degëzime; është një prej bidateve që nuk ka ekzistuar në kohën e Selefëve. Kjo gjë ka ardhur nga Mutezilitë.

Shpërndaje: