Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Fëmijët nuk dëshirojnë të emigrojnë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-5-2-1435-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “Unë dua të emigroj në një vend mysliman. Megjithatë fëmijët e mi nuk pranojnë ta lënë vendin e kufarëve. Çfarë më këshillon mua dhe ata? “

Përgjigje: “Nëse ke mundësi ti detyroshë ata, detyrojë ata. Nëse nuk je në gjendje ta bëshë këtë, ti duhet të bësh emigrimin vetë. Bëje emigrim vetë dhe vazhdo ti thërrasësh ata në emigrim dhe që të bashkohen ty në mënyrë që Allahu ti udhëzojë ata.”

Shpërndaje: