“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Festimi i përvjetorit të martesës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: https://www.youtube.com/watch?v=ACd2WEi9MpU&app=desktop

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi që bashkëshortët çdo vit të festojnë përvjetorin e martesës?

Përgjigje: Kjo nuk lejohet. Kështu veprojnë jobesimtarët. Ky është një ngjasim me jobesimtarët. Prandaj kjo nuk lejohet.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram