Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Forma më e mirë e rukjes

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/ls–1432-05-16.mp3

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: “A është i mjaftueshëm leximi vetëm i lutjeve të transmetuara në Sunnet gjatë rukjes pa lexuar Kuran?”

Përgjigje: “Kjo është pjesë e rukjes. Pra, lutjet janë diçka nga rukja. Mënyra më e mirë dhe më e plotë është që së pari të lexohen ajete Kur’anore apo sure të tëra dhe pastaj të bëhen lutjet. Kjo është rukja e plotë.”

Shpërndaje: