Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Fotografimi i fëmijëve me celularë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=154221

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Disa njerëz fotografojnë fëmijët e të tyre me telefonat e tyre celularë dhe i ruajnë ato në celularë. A është kjo e lejuar?”

Përgjigjja: ”Jo. Kjo nuk është e lejuar. Nuk lejohet që ato të ruhen. Nuk lejohet që ti fotografoshë ata me celular ose ndonjë gjë tjetër. Fotografimi nuk lejohet.

Shpërndaje: