Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Fotografimi i grave me mbulesë për hir të davetit

Alameh Salih bin Sad es-Suhejmi
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është mendimi juaj rreth fotografimit të grave në mësime, ligjërata dhe seanca, në mënyrë që të duken vetëm trupat e tyre të mbuluar plotësisht dhe nuk u duket fytyra asnjërës, nëse kjo bëhet për të thirrur në rrugën e Allahut?

Përgjigje: Siç thashë kjo nuk lejohet. Nuk kam asgjë të re për të thënë, nuk kam asgjë të re për të thënë Kjo nuk lejohet. Vetë akti është i ndaluar.

Shpërndaje: