Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Furnizimi i familjes apo studimet?

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (49), min: 59:44

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/m-3%20%20-%2012%20-%202%20-%201437.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë jam një student familja e të cilit ka vështirësi me ekonominë. A është më mirë që unë të punoj, t’i furnizoj dhe t’i ndihmoj ata apo të kërkoj dije dhe të ndjek mësimet?

Përgjigje: Po. Nëse gjendja juaj është në këtë mënyrë, atëherë është më mirë të furnizosh veten dhe ata. Por nëse është e mundur duhet të bësh të dyja, punoni dhe kur është koha për mësim, shkon në mësim. Pastaj kthehesh në punë. Kombinojë ato.

Shpërndaje: