Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gabimi i disa Imamëve në lidhje me cilësitë e Allahut

Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është qëndrimi ynë ndaj disa Imamëve (të Ehli-Sunnetit) të cilët kanë gabime në disa tema në lidhje me cilësitë (e Allahut)?”

Përgjigje: ”Ju duhet ta merrni të vërtetën dhe të saktën, dhe ta lini atë ku disa imamë gabojnë. Ju i lini gabimet dhe e merrni të saktën.”

Shpërndaje: