Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjatë abdesit i bjerë në mend se nuk ka thënë bismilah

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Ighathat-il-Lahfan (80)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për atë që harron të thotë bismilah kur të merr abdes?

Përgjigje: Thotë bismilah (kur t’i bjerë në mend gjatë abdesit) dhe e plotëson abdesin, thotë bismilah dhe e plotëson abdesin. Po!

Shpërndaje: