Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjëja e parë që duhet bërë pas orgazmës

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Sherh Sahih el-Bukhari (2/37)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

”Nuk ka asnjë dyshim se personi që ka arritur orgazëm duhet që sa më shpejt të marrë abdes apo të pastrohet. Megjithatë, është më mirë që të pastrohet. Se është më mirë në aspektin mjekësor sepse energjia kthehet më shpejt në trup pas bërjes dush. Dhe se engjëjt përsëri vien tek personi. Sepse engjëjt nuk i afrohen personit seksualisht të papastër derisa ai të pastrohet. Ky është një kuriozitet i rëndësishëm. Prandaj është më së miri për personin që ka arritur orgasm të pastrohet menjëherë.”

Shpërndaje: