“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gjeti para në hotel në Mekë

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Sherh Ighathat-il-Lahfan (59), min: 57:00

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-29-01-1438_0.mp3

Pyetje: Babai im gjeti një shumë parash në hyrje të hotelit në harem. Ai i pyeti të pranishmit në lidhje me paratë por askush nuk e dinte se kujt i përkisnin ato. Më pas ai u kthye në Rijad me paratë. Çka është i obliguar ai?

Përgjigje: Ai është i detyruar ti’a japë parat stafit të hotelit. Pronari do të shkojë aty për t’i kërkuar ato. Pra ai duhet ti’a japë ato stafit të hotelit.

Shpërndaje: