“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi mbi personin i cili shtrembëron cilësitë e Allahut

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (317)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A themi ne se personi që shtrembëron cilësitë e Allahut është i devijuar apo themi se është kafir?

Përgjigje: Ne themi se personi i tillë është i devijuar. Por në qoftë se ai me qëllim dëshiron devijimin, ne themi se ai është kafir.

Shpërndaje: