Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gratë që vetëm përgatisin ushqim gjatë Ramazanit

Alameh Abdul-Aziz bin Abd-Allah Al esh-Shejkh

Burimi: http://www.mufti.af.org.sa/node/2767

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cila është këshilla juaj për gratë që e presin Ramazanin duke gatuar dhe harrojnë të bëjnë vepra të mira?

Përgjigje: Nuk ka të keqe që të përgatisin ushqimin. Megjithatë, ato nuk duhet ta harrojnë ibadetin ndaj Allahut. Që ato të përgatisin ushqim kjo është e lejuar me kusht që ajo të mos e teprojë në këtë.

Shpërndaje: