Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Grevat e urisë dhe protestat

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Burimi: Silsilat-ul-Huda uen-Nur (465)

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetësi: A është e lejuar që qytetarët, apo disa prej tyre, të bëjnë grevë urie para prijëseve dhe pallateve të tyre me shpresë që ata (prijësit) ti’a plotësojnë disa nga kërkesat e tyre?

Përgjigje: Të bëjnë grevë urie?

Pyetësi: Po, ata bëjnë grevë urie si protestë dhe qëndrojnë para pallateve që….

Përgjigje: Jo, kjo është një zakon i huaj dhe zakon i idhujtarëve.

Nuk i lejohet muslimanëve ta përdorin këtë si mjet për të treguar se ata janë të pakënaqur me disa gjëra që rrjedhin nga qeveria.

Shpërndaje: