Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja del me familjen e saj pa lejen e burrit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh ed-Durr en-Nadhid (14)

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/al_durr_%2006_04_1433.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet gruas time që të dal me familjen e saj pa lejen time, kur ajo është në vizitë tek prindërit e saj?

Përgjigje: Burri i ka dhënë lejen për të qenë tek familja e saj. Andaj, i lejohet të del me ta pa leje specifike. Kjo përfshihet nga leja e tij për t’i vizituar familjarët e saj.

Shpërndaje: