Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja e ndien veten si burrë

Alameh Salih bin Sad es-Suhejmi 
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Është një motër që thotë se ajo ndjehet si burrë dhe që ajo e ndien vetën si e huaj  kur ajo është me gra në mënyrë që asaj i vjen turp ti shiqoj ato. Ajo thotë se ka një trup normal femërorë. Çfarë duhet të bëjë ajo?

Përgjigje: Përderisa ajo nuk është hermafrodit dhe ka një trup normal femror, ajo duhet të luftojë për t’i ndryshuar këto ndjenja duke ndejur me gra. Hermafroditit nuk i lejohet të rrijë me gra pasi që nuk është e qartë: është ajo një burrë apo një grua? Por gruaja që ka trup normal femror duhet t’i luftojë këto parandjenja.

Shpërndaje: