Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja e vetmuar udhëton me një burrë të huaj brenda qytetit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (56)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-1-1-1438-01.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruaje që të shkojë me veturë vetëm me një burrë, nëse udhëtimi është brenda qyteti?

Përgjigje: Jo. Asaj nuk i lejohet që të shkojë me veturë e vetme me një burrë, edhe pse udhëtimi bëhet brenda qytetit. Ekziston rreziku që ai të shfaqë dëshirë për të, dhe ti nget veturës diku me të. Nëse kjo ndodh ajo nuk mund t’i shpëtojë.

Shpërndaje: