“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Veshja e rrobave të ngushta në namaz dhe jashtë namazit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: https://www.alfawzan.af.org.sa/ar/node/18073

Min: 1:03:55

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruaje që të falet me rroba të ngushta, por që janë mbuluese, në shtëpinë e saj?

Përgjigje: Asaj nuk i lejohet që të veshë rroba të ngushta që theksojnë format e saj, as në namaz e as jashtë namazit.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram