Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja i shkurton flokët e saj shumë të gjata

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: Sherh Tathir-il-I´tikad (6)

http://www.alfawzan.af.org.sa/node/13227

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: ”Cili është gjykimi që gruaja ti shkurtojë flokët e saj në qoftë se ato janë shumë të gjata?”

Përgjigje: ”Nëse ato e bezdisin atë, kështu që i shkurton ato që e bezidisin atë. Dhe në qoftë se nuk e bezdisin atë ajo nuk duhet ti shkurtojë ato. Flokët e saj janë bukuria e saj.”

Shpërndaje: