“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja kushtëzojë burrin që ta qojë në haxh

Imam Abdul-Aziz bin Abdullah bin Baz (v. 1420)

Burimi: Masa’il el-Imam Ibn Baz, pyetur nga Abdullah bin Mani el-Utejbi (1/183)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Nëse një grua ja vë kusht para martesës burrit të saj që ai duhet ta merr atë me vete në haxh, a duhet ai ta bëjë këtë?

Përgjigje: Ai duhet ta bëjë këtë, muslimanët duhet tu përmbahen premtimeve të tyre.

Shpërndaje: