Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja muslimane duhet të vishet në mënyrë islame kudo

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Ne jemi gra që jemi në Mbretërinë e bashkuar, dhe pyesim në qoftë se ne ende duhet të veshim Xhilbabin dhe veshje mbuluese nëse hasim në ndonjë vështirësi?

Përgjigje: Po. Ajo ende duhet të fsheh dhe të mbulojë veten e saj, pavarësisht se ku është ajo. Sepse ajo është grua muslimane. Ajo nuk duhet të bëjë kompromis me fenë e saj dhe nderin e saj.

Shpërndaje: