Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja punon me burra në restorant

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (68)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/27-06-1438h.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruaje muslimane e cila jeton jashtë shtetit, që të punojë në një restorant ku burrat dhe gratë përzien?

Përgjigje: Jo. Megjithatë, ska të keqe nëse ka një zonë të rezervuar vetëm për gratë. Asaj nuk i lejohet që ti shërbejë burrave.

Shpërndaje: