Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gruaja vendosë kusht që burri të mos rimartohet

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (59) 

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-29-01-1438_0.mp3

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: A i lejohet një gruaje që në rastin e ceremonisë së martesës të vendos kushtin që burri i saj të mos martohet grua të dytë?

Përgjigje: Jo. Ajo nuk duhet të ndalojë një gjë që është e lejuar. Por ajo mundet të kërkojë që bashkëshorti të jetë i drejtë me të gjitha gratë e tij.

Shpërndaje: