Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Hamasi është një vegël e jehudëve

Shejkh, Dr. Muhammed bin Se’id Raslan

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

“Hamasi është një vegël e jehudëveHamasi është krijuar nga jehudët dhe nga amerikanët e kryqëzatave. Hamasi në çdo aspekt është Rafidi. Këto fakte nuk mund të mohohen, Ky është realiteti.”

Shpërndaje: