“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Harroi të falë dy rekate pas tavafit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/9212

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Cili është gjykimi për atë që harroi të falë dy rekate pas tavafit?

Përgjigje: Edhe në qoftë se ai do ta kishte bërë këtë qëllimisht, ai nuk ka nevojë të bëjë asgjë sepse kjo është një sunnet.

Shpërndaje: