“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Harroi të lexojë suren el-Fatiha pas imamit

 

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligerata: esh-Shita ue ma fihi min-en-Ni’am

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/node/5462

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: E kam falur namazin e ikindisë me imam. Pas lutjës hapëse, harrova që të lexojë suren “el-Fatiha”. A është namazi im i vlefshëm?

Përgjigje: Po, namazi yt është i vlefshëm. Leximi i imamit është i mjaftueshëm.

Shpërndaje: