Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Harroi të përmend emrin e nënës

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan
Sherh Fet’hul Mexhid (42)
Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Fathul%20majd%20%20%2026%20-02%20-%201437-01.mp3
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kisha ndërmend të bëjë umren për nënën time. Pranë stacionit kam harruar të përmendi emrin e saj. Mu kujtua kjo vetëm kur isha duke bërë sa’in.

Përgjigje: Përmendja e emrit nuk është i detyrueshëm për derisa ti e kishe për qëllim atë (bërjen umre për nënën). Qëllimi është i mjaftueshëm edhe nëse nuk e përmend emrin e saj. Qëllimi është i mjaftueshëm.

Shpërndaje: