“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

Hesht lidhur me atë që ndodhi mes sahabëve!

Imam Ebul-Husejn Muhammed bin Ebi Ja’la el-Hanbeli (v. 526)
Tabakat-ul-Hanabilah (2/43)
Përktheu: Valdet Gashi
www.perlatmuslimane.com

Ahmed bin Hanbel ka thënë:

“Nuk duhet përmendur anët e këqija të sahabëve të të dërguarit të Allahut ﷺ. Flisni për virtytet e tyre dhe heshtni për atë që ndodhi mes tyre.

Shpërndaje: