Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Hulumton lehtësimet (në fetuatë) e dijetarëve

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (77), min: 1:08:28

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/0-Ighastah18-01-1439h.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Kemi mësuar se ai që hulumton lehtësimet (në fetuatë) e dijetarëve bëhet heretik. Çfarë nënkuptohet me heretik? A është ai kafir?

Përgjigje: Heretiku nuk ka religjion siç janë sekularët e sotëm. I tilli është heretik.


Shikoje videon këtu: https://www.youtube.com/watch?v=4UPaMdsIEMY&feature=youtu.be

Shpërndaje: