Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Hurmat për të cilat paguhet zekati

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Umdat-il-Fikh (11), min: 1:03:35

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Umdah-1-1-1435_3.mp3

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Unë kam një kultivim palme, ku unë paguaj zekatin për hurmat e freskëta (الرطب)…

Përgjigje: Zekari nuk paguhet për hurmat e freskëta, por për hurmat e pjekura (التمر).

Shpërndaje: