“Nuk i kam krijuar xhinët dhe njerëzit veçse që të më adhurojnë Mua.” [Edh-Dharijat 51:56]

I vjen cikli menstrual para se të falë drekën

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (107)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Shejkh i nderuar, Allahu të dhëntë sukses! Kjo grua pyet:

Nëse hyn koha e drekës, pastaj gruas i vjen cikli i saj menstrual para se ta ketë falur namazin e drekës. A duhet ta falë këtë namaz të cilit i doli koha e tij (pa e falur) kur të pastrohet?

Përgjigju: Po. Ajo duhet ta falë atë pasi të jetë pastruar.

Shpërndaje:

Dela på facebook
Dela på whatsapp
Dela på telegram