Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Gjykimi për të therur kafshë për Kurban Bajram – Uthejmin (1)

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Bab el-Lika el-Maftuh (3 B)

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com 

Pyetje: Cili mendim është i saktë në lidhje me therjen e kurbanit për Bajram?

Përgjigje: Unë nuk mendoj se therja e kurbanit për Bajram është e detyrueshme. Është shumë e rekomanduar dhe e urryer për të pasurin të mos e kryej atë.

Shpërndaje: