Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ilaçi kundër depresionit dhe pikëllimit

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan 

Burimi: http://www.alfawzan.af.org.sa/node/14523

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Si trajtohet shqetësimi, depresioni, ankthi dhe pikëllimi?

Përgjigje: Duke bërë dhikër Allahun (azze ue xhel). Ta kujtojë Allahun (azze ue xhel) dhe të lexojë Kuranin. Kujtoje Allahun shumë. Kërko mbrojtje shumë nga Allahu kundër shejtanit të mallkuar. Në këtë mënyrë ajo do të largohet nga ti me lejen e Allahu.

Shpërndaje: