Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Ilahitë Islamike për fëmijë janë edukim i keq

Imam Salih bin Feuzan el-Feuzan

Ligjërata: Sherh Ighathat-il-Lahfan (56)

Burimi: http://alfawzan.af.org.sa/sites/default/files/Ighastah-1-1-1438-01.mp3 

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

Pyetje: Në ditët e sotme ka shumë kanale televizive, që kujdesen për të ashtuquajturat ilahi Islame (الأناشيد الإسلامية). Ato janë të destinuara vetëm për fëmijët, dhe përbëhet nga efekte zërash. Cili është gjykimi për të lejuar fëmijët që ti dëgjojnë ato?

Përgjigje: Fëmijët nuk duhet të edukohen me to. Ky është një edukim i keq. Fëmijët nuk duhet të edukohen me to.

Shpërndaje: