Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

Intelekti është në zemër!

Imam Muhammed Nasirudin el-Albani (v. 1420)

Silsilet-ul-Huda uen-Nur 183

Përgatiti: www.perlatmuslimane.com

“Intelekti është në zemër. Nuk ka dyshim në islam për këtë.”

Shpërndaje: