Xhinët dhe njerëzit i kam krijuar vetëm që të Më adhurojnë. [Edh-Dharijat 51:56]

ISIS ka shkaktuar Islamofobin

Shejkh Salih bin Abdil-Aziz Alush-Shejkh

Përktheu: Valdet Gashi

www.perlatmuslimane.com

Çfarë të themi për ata që bëjnë shpërthime nëpër xhamia? Ata vrasin gra, ata vrasin fëmijë. Kjo as që ekzistonte më parë në botë. Ata i urdhërojnë disa të gërmojnë varret e tyre. Ata i djegin të tjerët deri në vdekje ndërsa njerëzit vëzhgojnë. Është sikur ata të kenë lexuar në enciklopeditë e torturave.

Është e qartë se kjo ka përshpejtuar atë që sot quhet Islamofobi. Do të thotë frika nga Islami. Perëndimi shfrytëzon mundësinë për ta përhapur këtë në mediat e tyre. Ata shpërndajnë fletushka me fotografi të ISIS-it duke masakruar dhe duke ua prerë kokat njerëzve.

Shpërndaje: